BemutatkozásVáradi Kata

Az Illyés végzős “véndiákja”, az újságban főszerkesztői pozíciót tölt be. Vészhelyzetben a mindenes feladatok ellátója. Érdeklődési köre legalább annyira behatárolhatatlan, mint a táguló univerzum - a krinofágia és a makrodegeneráció témában folytat kutatásokat, egy keleti teaházban ((ami a Nyugatinál van)) tanul a teáról, ugyanakkor a rekortánpálya lelkes koptatója.

Kesjár Erika

Az újság mentortanára a kezdetektől fogva, magyart és médiát tanít a gimnáziumban. A csapat összefogója, bárkit képes motiválni. Kedvencei közé tartozik a szekszárdi vörösbor és a brindzás haluska.

Kenessey Márton

Az a K. Marci, aki az újság alapítása óta jelen van, de az elmúlt időben kevésbé aktívan és a ‘19-es illyés napokon színpadon is láthattuk. Nem, nem a Kocsárdi Marci; a másik. Elsősorban a nyomtatott újságért felel, de azon belül nagyjából mindenért. Illetve az arculatot is ő alkotta még pár héttel a hivatalos alapítás előtt, azonban más alkotásaitól inkább megkíméli a nagybecsűt. Belül reméli, hogy ha elballag, lesz, aki átvegye tőle a tördelést, lehetőleg többen is.

Kapás Eszter

Reálos beállítottságú, a mikrovilág érdekli legjobban, és lelkesen kísérletezik a kémialaborban. Szeret mindent precízen csinálni.

Amikor épp nem realista nagyregényeket olvas, akkor sakkozik, gyöngyöt fűz, vagy görkorizik. Érdekli a divat, imád tervezni. Legújabban az Illyés Lapok munkájába vetette bele magát.

Lányi Benedek

Alapvetően reálos beállítottságú, a kémia, fizika és az informatika a kedvencei. Utóbbiban egészen kivételes tudással rendelkezik, nem véletlenül ő a felelős az informatikai háttér biztosításáért, például a honlap szerkesztéséért is. A klasszikus zene sem áll tőle távol, a küzdősportok világában is otthon érzi magát, nagy állatbarát. Fontosnak tartja a közösségi programokat, nagyon szeret szervezkedni. A diákönkormányzatoknak mindig is tagja volt, és azt sem kellett neki kétszer mondani, hogy csatlakozzon az Illyés Lapokhoz.

Hoffmann Panka Borka

Egy bátor, kíváncsi, TABU döntögető lány, aki szereti átgondolni és hangoztatni a véleményét. Ezért szereti az írás mellett szerkeszteni is lapunkat. Iskolánk angol színjátszójának lelkes tagja, balettozik, lovagol, de nem riad meg az extrémitástól sem (Gerecse50, #megúsztam). Fontos számára a kommunikáció és a minőségi idő a családjával, barátaival, vagy kiskutyájával és persze veletek, kedves olvasók!

Németh Eszter

Tizenhét éves. Hobbiszinten rajzol és fest, de el tudja képzelni, hogy a kenyerét majd egyszer valamilyen művészeti irányzaton fogja keresni. Az idei tanévben lépett be az Illyés Lapok szerkesztőségébe. Az illusztrációit már láthatjátok különféle csodás versek, illetve irományok mellett.

Lukács Flóra

Az Illyés Lapok szerkesztőségének 11. évfolyamos, nyitott, minden iránt is érdeklődő, új tagja. Végtelen számú hobbijai közé tartozik a versírás, sütés-főzés, festés és a sportolás. A művészetek, főként a modern művészet, a tabuk és a környezetvédelem mindig is egy különleges helyet foglaltak el a szívében.

Petróczi Laura

14 éves, szabadidejében versenyszerűen aerobikozik és nagyon sokat olvas. A rengeteg könyv miatt, melyet olvasott, kezdett el érdeklődni az írás iránt, amit már négy éve űz hobbiként.

Kárpáti Vanda

15 éves, szabadidejében versenyszerűen táncol hip-hop műfajban. Egy éve kezdett el különféle verseket írni, azóta már több alkotása is született. Az utóbbi időkben a verseken kívül a könyvírással is elkezdett foglalkozni.

Molnár Vanda Imola

Molnár Vanda Budaörsön él. Hobbija a fotózás, tánc, a környezetvédelem és persze az írás. 8 éve önkéntes a PET Kupa elnevezésű kezdeményezésnél. Szeret utazni, főleg a hegyekbe, és nagy késztetést érez arra, hogy az ikertesójáról rakjon be képet maga helyett:)