Falling KingdomsMorgan Rhodes


A sorozat Mytica három királyságában játszódik. Limesorban, az Északi királyságban, ahol minden zord, sötét, és mindenki a kegyetlen Gaius királytól retteg. Paelsiában, a Középső királyságban, ahol a hajdani varázslatosan kitűnő termőföld kezdi elveszíteni varázsát, és csak reménykedhetnek, hogy nem élik meg azt, mikor a szomszédos királyságok rájuk támadnak. És Auranosban, a Déli királyságban, ahol minden virágzik, és a nép is boldog, ám sajnos nem sokáig.

A három királyságban már rég a feledés homályába merült a mágia. Bár évszázadok óta béke uralkodik a birodalmak közt, most mégis valami veszedelem van készülőben. Mindhárom királyság vezetője egyeduralomra tör, így az alattvalóik élete nagy fordulatot vesz. A kérdés csak az, melyik irányba. A főszereplők – köztük lázadók és az uralkodó család tagjai – ráébrednek, hogy nem is olyan biztonságos ez a világ, mint hitték. A négy fiatal, Cleo, Magnus, Jonas, és Lucia egy váratlan fordulatokkal teli kalandba vetik magukat. Titkokkal és ismeretlen érzésekkel találják szembe magukat, köztük a szerelemmel.

Az egyetlen dolog, amit biztosan tudnak, hogy az egyik birodalom el fog bukni. De vajon melyik, és milyen körülmények között?

Korsós Zsuzsanna